Voorzieningen

Drie landen….. en hun mogelijkheden

In het gebied rond Gemmenich komen vele culturen bijeen. Hedendaagse en lang vervlogen geschiedenis volgen elkaar op in het eeuwenoude landschap.

Er zijn talloze excursiemogelijkheden, zoals een dagtrip naar de historische steden Maastricht, Luik, Aken en Trier, de historische watervallen van Coo, het thermenmuseum in Heerlen, etc. De Duitse Eifel en de Belgische Ardennen met hun bossen en waterrijke natuur en vele interessante stadjes en dorpjes, de prachtige Belgische Voerstreek met zijn vele wandelpaden, beekjes en knusse restaurantjes liggen op geringe reisafstand (met de auto).

Bekijk de onderstaande links voor meer mogelijkheden en de meest recente data van activiteiten:

Over Gemmenich zelf en bijzondere historie van de directe omgeving

Voor boodschappen kan men terecht in Gemmenich. Daarnaast zijn in Vaals alle bekende Nederlandse supermarkten te vinden.

De zwemgelegenheid op het park zelf is helaas gesloten, wel bestaat de mogelijkheid om op in het nabij gelegen bungalowpark Hoog Vaals te zwemmen.

Binnen het park zijn een aantal verzorgde speeltuintjes te vinden waarvan een in de directe omgeving van het chalet. Daarnaast is er even buiten het park een grote speelweide met een geweldig uitzicht over de omgeving. Hier ziet u een kaartje met de locaties van de speeltuintjes: